Η δραστηριότητα της επιχείρησης ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ξεκινά τον Δεκέμβριο του 1993 με πωλήσεις γνήσιων ανταλλακτικών ALFA ROMEO και αναλώσιμων ανταλλακτικών after market για ευρωπαϊκά αυτοκίνητα. Τον Φεβρουάριο του 1994 η επιχείρηση αναλαμβάνει την διάθεση των προϊόντων της διεθνούς φήμης πετρελαιοειδών AGIP PETROLI για τον νομό Δωδεκανήσου.
Ταυτόχρονα διοργανώνει αγώνες αυτοκινήτων (δεξιοτεχνίες) με μεγάλη επιτυχία σε πολλά σημεία της πόλεως της Ρόδου πάντα με χορηγό την AGIP. Τον Μάϊο του 1996 είναι το έτος όπου η επιχείρησις επεκτείνεται σε νέο κατάστημα επί της οδού Καποδιστρίου και προστίθενται στις δραστηριότητες της εκτός των αναλώσιμων ανταλλακτικών αυτ/των και βελτιωτικά αντ/κά για scooter της γνωστής φίρμας MALOSSI.
Στις διοργανώσεις των αγώνων προστίθεται επίσημα το μοναδικό για την Ελλάδα πρωτάθλημα scooter υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Νεολαίας και Αθλησης με την επωνυμία AGIP TROPHY. Τον Απρίλιο του 1999 υπό τις ραγδαίες εξελίξεις της παγκοσμίου αγοράς στον χώρο των ανταλλακτικών επιβάλλεται η δημιουργία μιας νέας επιχειρήσεως με σκοπό την διάθεση όλων των ανταλλακτικών (ευρωπαϊκών, ιαπωνικών και κορεάτικων) αυτοκινήτων, μοτ/τών και scooter.

Ετσι δημιουργείται η εταιρεία ΚΩΣΤΑΚΗΣ Κ.- ΜΑΡΟΥΛΛΑΚΗ Θ. Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο AUTO-MOTO PARTS με έδρα την οδό Κολοκοτρώνη 14 στην Ρόδο. Με αυτό τον τρόπο η ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την διάθεση των προϊόντων της AGIP  με έδρα την οδό Κολοκοτρώνη 16, ενώ η AUTO-MOTO PARTS την διάθεση των ανταλλακτικών, χημικών και αξεσουάρ.
 Το 2005 επισυνάπτεται σημαντική συνεργασία με την μεγαλυτέρα εταιρεία ανταλλακτικών στον ελλαδικό χώρο, την MULTIPART A.E. του επιχειρηματικού ομίλου ΚΟΝΤΕΛΛΗ με αποτέλεσμα την διάθεση των σημαντικότέρων οίκων ανταλλακτικών after market του κόσμου σε τιμές υπερχονδρικής στην ευρυτέρα περιοχή της Ρόδου αλλά και γνησίων ανταλλακτικών της ALFA ROMEO, FIAT, LANCIA, FORD, DAIHATSU, IVECO και PIAGGIO AUTO.
 Σήμερα είμεθα σε θέση να διανέμουμε τα προϊόντα μας εντός και εκτός Ρόδου σε ταχείς ρυθμούς σε πελάτες χονδρικής και λιανικής.
 Tο 2007 γίνεται επιτακτική η αλλαγή της έδρας και από την παραδοσιακή οδό των ανταλλακτικών Κολοκοτρώνη, η εταιρεία μεταφέρεται στόν ιδιόκτητο χώρο της επί της εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου στο 7ον χλμ όπου έχει μετακινηθεί το κέντρον βάρους των αντιπροσωπειών και συνεργείων αυτοκινήτων.
Ταυτοχρόνως αλλάζει και ο διακριτικός τίτλος αφού η εταιρεία ασχολείται αποκλειστικώς με ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μετονομάζεται σε ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.εργοστάσια
        προσφορές      
επικοινωνία

βουδαπέστη 2005         φρανκφούρτη 2007